Skytteligan våren 2009

  • Alex Thomsen - 14 mål, 6 assist, 20 poäng
  • Kevin Lindberg - 8 mål, 10 assist, 18 poäng
  • Daniel Eriksson - 5 mål, 10 assist, 15 poäng
  • Thomas Lidén - 5 mål, 9 assist, 14 poäng
  • Kalle Nylund - 8 mål, 6 assist, 14 poäng
  • Mattias "Mattemannen" - 6 mål, 4 assist, 10 poäng
  • Joel Smith - 5 mål, 4 assist, 9 poäng
  • Nisse Lobrinker - 6 mål, 2 assist, 8 poäng
  • Christian Weijsenburg - 2 mål, 3 assist, 5 poäng

lördag 25 oktober 2008

Två starka matcher.

Vad som började utan målvakt (igen) slutade med en riktigt bra insats av alla spelare. 7st glada möttes upp, men inte lika glada när vem som skulle vara målvakt-snacket kom igång. Efter att Kevin Plupp deklarerat att han inte på några villkor stod, klädde han på sig målvaktskläder 5 minuter senare efter ett totalt ointresse för målvaktsrollen av de andra.

När matchen ska börja träffar jag, Jokern Hultén, på två st innebandyveteraner som tydligen spelar i RH '07 denna match. Gubbarna spelade inte alls, och Andreas Wårstam och Nils Blom spelade nästan hela matchen. Wårstam (nr 08) var riktigt vass, men vi höll igen bra och låg länge lika med dem. 1-1, 2-2 och matchen kändes helt ok. En känsla av att vi fick stolpe ut bredde ut sig, inte bara hos mig, utan även hos Jätten som träffade stolpe och hjälm flertalet gånger. Vi håller oss kvar bra, mycket tack vara Räkans 3 mål i denna match, men tillslut drog de mer rutinerade spelarna iväg till slutresultatet 8-4 till RH 07.

Riktigt bra match där vi visade att vi faktiskt kan stå emot ett sånt lag, vad som fattades var vår lagkapten som kunde lägga upp spelet lite bättre, och som stark back då deras lag skjöt mycket. Insatsen från alla var över godkänt och vi förlorade, men det kändes inte som en förlust.

Match nr 2

Aningen kaxiga går vi in för att möta ett lag som på pappret är långt sämre än vårt, och vi tycker vi ska få en lätt match. Många skott, men inte många mål, sammanfattar matchen bra. Jokern skjöt under båda matcherna säkert 20skott på mål utan att få in nån balja, medan Räkan kom in och gjorde flera mål även i denna match. Vi har under hela matchen en säker ledning, men släpper in några skitmål på allmänt slarv, men allt som allt en väldigt bra match med ett missvisande resultat, 5-3 till Fish & Chips. Vad som var kul att minnas från denna match är Braxens solomål, som var den här omgångens snyggaste, och mest oväntade.

Slutligen

Bra spelat, alla får av mig i spelarbetyg 4/5, möjligt att Räkan får 4,5 för sin förmåga att trolla in bollen i målet ofta och i viktiga lägen. Stabilt backspel, bra offensivt och snabba byten var helt klart ett vinnande koncept. Lagkaptenen var saknad.

Max Jokern Hultén

Inga kommentarer: