Skytteligan våren 2009

  • Alex Thomsen - 14 mål, 6 assist, 20 poäng
  • Kevin Lindberg - 8 mål, 10 assist, 18 poäng
  • Daniel Eriksson - 5 mål, 10 assist, 15 poäng
  • Thomas Lidén - 5 mål, 9 assist, 14 poäng
  • Kalle Nylund - 8 mål, 6 assist, 14 poäng
  • Mattias "Mattemannen" - 6 mål, 4 assist, 10 poäng
  • Joel Smith - 5 mål, 4 assist, 9 poäng
  • Nisse Lobrinker - 6 mål, 2 assist, 8 poäng
  • Christian Weijsenburg - 2 mål, 3 assist, 5 poäng

torsdag 9 oktober 2008

Spelarpresentationen är tillbaka!

Nu är det äntligen dags igen, efter många om och men har min spelarpresentationsmusa hittat tillbaka till mig och hennes blotta närvaro får mig att vilja presentera en spelare i det underbara fish ´n chips.

Vem ska jag välja?

Vi tar lagets korpenveteran, med 5 säsonger i ryggen. Han har enbart spelat i korpenlag med ordet fisk eller fish i sig (Hellfish, Melanders fisk, Fish ´n chips).

Kevin "PLUPP" Lindberg

Namn: Kevin Lindberg
Ålder: 21 år
Fish ´n chips-kodnamn: Plupp
Övriga smeknamn: Kev, Plupp, Ploppen, Candyman, Loverboy
Sysselsättning: Studerar internationella saker på Södertörns högskola
Beskrivning: Plupp är på många sätt en mångsidig spelare. Han är mycket ambitiös och tar korpen på stort allvar, professionell ut i fingerspetsarna. Plupp är till sin läggning offensiv och har också sina flesta positiva egenskaper på motståndarens planhalva, även fast han jobbar kopiöst i defensiven också. Plupp är som lagets Pippo Inzaghi, han gör de enkla målen och petar in många returer. Det bästa med att Plupp är på plan är att du alltid har ett passningsalternativ, då han visar sig hela tiden och är konstant spelbar. Har arbetat mycket på konditionen och har nu bland de bästa flåsen i hela laget.
Favoritskott: Alla skott, bara det inte är mer än 30 cm från mål
Positiv egenskap: Alltid spelbar, alltid rörlig, producerar poäng
Negativ egenskap: Har en tendens att försvinna från matcherna, kan arbeta hårdare defensivt
Övriga, ej innebandyrelaterade, färdigheter: Är kungen på tv-spel, vinner på alla spel hela tiden. Är mycket speciell då han inte uppskattar Gerds pizzeria i Spånga centrum, märkligt! Bor på söder tillsammans med sin flickvän, som också är vårt största fan. Är uppväxt på Mars-bars i Rissne.

Personlig kommentar: Plupp är oerhört sportintresserad som person, älskar att både se på och utöva själv. Detta har givit honom en bra blick för spelet och Plupp har en exeptionellt bra spelförståelse som hjälper honom att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Sin rutin i korpensammanhang bygger på detta och förvandlar Plupp till en komplett spelare, utan någon brist. Dock har Plupp heller ingen egenskap som ligger i toppskiktet utan håller en jämn hög nivå utan berg och dalar. Plupp är en säker poängmaskin, det är skyhöga odds på att Pluppen kommer på undre halvan i poängligan då han alltid producerar. Plupp har också en form och konditionskurva som pekar spikrakt uppåt och som torde förvandla honom till korpens klarast lysande stjärna. Att han dessutom är en fenomenal målvakt ligger honom inte i fatet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ey fett kul och så där Dan! Gillar speciellt delen om det med favoritskott, stämmer oerhört bra.. även fast jag känner att jag börjar utveckla lite bättre skott faktiskt... dock är inte siktet det bästa. jävligt kul att läsa i alla fall. Vem är på tur för presentation, spännande

Anonym sa...

Bra jobbat med uppdateringen och att ni faktiskt har tränat! stort plus!

Lycka till imorgon nu! Krossa dem!