Skytteligan våren 2009

  • Alex Thomsen - 14 mål, 6 assist, 20 poäng
  • Kevin Lindberg - 8 mål, 10 assist, 18 poäng
  • Daniel Eriksson - 5 mål, 10 assist, 15 poäng
  • Thomas Lidén - 5 mål, 9 assist, 14 poäng
  • Kalle Nylund - 8 mål, 6 assist, 14 poäng
  • Mattias "Mattemannen" - 6 mål, 4 assist, 10 poäng
  • Joel Smith - 5 mål, 4 assist, 9 poäng
  • Nisse Lobrinker - 6 mål, 2 assist, 8 poäng
  • Christian Weijsenburg - 2 mål, 3 assist, 5 poäng

lördag 17 januari 2009

Två bombsäkra segrar

BOOM!

Säsongen är igång och med en stark uppställning på pappret, dock något bakfulla, blev det två solklara segrar. Det var dock trevande inledningar i matcherna med underläge men det vändes två gånger om.

Fish ´n chips - Nälsta IFUS 8-2
Nälsta bjöd inte på något vidare motstånd utan termer som överkörda, sämre än giffarna och utklassning hördes bland våra tappra supportrar som stöttar oss i vått och torrt. Efter ett enkelt insläppt mål spikade nya keepern Daniel Eriksson igen kassen och med ett massivt tryck vändes matchen och mål efter mål började trilla in. I denna matchen hade vi två stycken välbalanserade och producerande treor, något att ta med sig inför framtiden. Lidén och Weijsenburg var två stabila backar med Räkan och Braxen respektive Jokern och Plupp som anfallare. En jordskredsseger där sifforna snarare tenderade åt tvåsiffrigt för fiskarna.
Antal utvisningar: 0
Publik: 2
Antal toasters: 4/5 toasters

Fish ´n chips - Svartsö Pigs 6-2
Efter den första urladdningen var det ett kämpande och spyende (Braxen) lag som klev ut på planen, direkt efter förra matchen, ingen tid att vila. Daniel Wilhelmsson anlände, något sen och sömndrucken, men taggad till tusen och tog på sig keeperrollen. Den förvaltade han mycket väl, släppte in ett enkelt i början men arbetade sig in i matchen. Svartsö hade ledningen med både 1-0 och 2-1 men fiskarna var för starka idag. Vi arbetade som ett lag, lät oss inte provoceras, och tillslut tog vår kondition? eller något annat över och målen började trilla in. Det är ingen underdrift att påstå att vi ökade sista kvarten och spurtade upp i 6 mål. När det förlösande 4-2 målet kom och det kändes som att matchen var klar så spelade vi avslappnat och skönt tills matchen var i hamn.
Antal utvisningar: 0
Publik: 2
Antal toasters: 4.1/5 toasters

Bra jobbat allihopa (utom Alex). Nu är det löpträning för samtliga (utom Alex som skall lära sig simma och då får han klor i ögonen som gör så ont att han inte kan springa alls) under de två veckor som återstår till nästa omgång. Vi måste vara i bra form för mötet med Floorballers. Den uppmärksamma märker säkert att säsongens sista match är mot Floorballers, står bucklan på spel då måntro? Jag har inte den blekaste aning om hur många poäng folk har gjort så jag har chansat hejvilt. Har jag för många fel så hör av er, det skall förhoppningsvis stämma någorlunda.

Inga kommentarer: